Ik weet slechts een ding, dat ik niets weet. - Socrates

Vlaggenkaartjes 4 - bewerktOftewel Koningsdag!

Deze Koningsdag staan Cardy & ik (& vrienden) aan de singel in Groningen om vlaggenkaartjes en vlaggenlijnen te verkopen. Omdat we allebei niet zo veel geld ‘over’ hebben in de aanloop van onze reis, hopen we op deze manier een geldpotje te kunnen maken voor tijdens onze reis die niet voor ons bedoeld is, maar voor anderen. Geld dat we weg kunnen geven dus (zie Verjaardagscadeau).

Paper MarchéWil je mee helpen? Graag graag graag! Loop even langs om een handgemaakt kaartje met vlaggetjes te kopen t.w.v. €1,- of een handgemaakte vlaggenlijn t.w.v. €10,-.

De meloen en cactus kaarten zijn trouwens gemaakt door mijn lieve vriendin in Londen, Janneke de Jong en haar Paper Marché.

Paper Marché - Het grote mensen leven 3 - bewerkt

Verder ligt er een bult met kleren uit mijn klerenkast, die ik vannacht het formaat van een backpack aan heb laten nemen. Ook kun je als je langsloopt je alvast inschrijven voor een Afrikaartje (zie Afrikaartjes).

Dank en liefs!

Margit & Cardy

 

We zullen het op de dag zelf laten weten via Facebook waar we precies staan. Kun je niet langskomen maar wil je wel een kaartje bijdragen? Plaats hieronder een reactie. Ook voor vragen!

2 commentaren

 1. itske
  24 april 2015    

  Wat zijn de vlaggenkaartjes leuk geworden!!

  • 24 april 2015    

   Hoi Itske!

   Dank je! Het was ook erg leuk om ze te maken, allemaal reststof van de vlaggetjes van de vlaggenlijnen, eenvoudig dik papier en stempelen maar! Ik heb er in totaal 100 gemaakt…

   Liefs!

   Margit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mee doen met de Tien geboden?

Wij zijn Margit en Cardy en hebben in november 2014 besloten om voor onbepaalde tijd door Afrika te reizen. Mei 2015 zijn wij vertrokken. We hebben deze keuze gemaakt omdat we samen willen uitzoeken hoe we, bij terugkomst, ons leven willen gaan leiden.

Als je in Nederland opgroeit dan krijg je uiteraard de Nederlandse normen en waarden geleerd en is er een duidelijk verwachtingspatroon over hoe je je leven leeft. Om hier niet direct in te vervallen of misschien zelfs een andere keuze te maken, wilden we weg uit Nederland. Weg om onze gedachten op een rij te zetten en weg om andere normen, waarden en paden te leren kennen.

Op het moment van vertrek waren wij beiden zesentwintig, Margit had dat jaar haar studie Geneeskunde afgerond en ik werkte fulltime in een eetbar. Hoewel we allebei een totaal andere achtergrond/geschiedenis hebben, denken we hetzelfde over onze toekomst en vullen we die heel graag samen in.

Eenmaal terugkomen in Nederland, Groningen om precies te zijn, willen we graag onze eigen buurthuisbar starten. Een plek voor de buurt om bewust te worden van alles wat in andere landen of culturen misschien heel normaal is maar wat we in Nederland soms vergeten. Een plek waar we mensen bewust willen maken van hun gedachten over tijd, maatschappij, familie, creativiteit, filosofie en geld. En een plek waar we kunnen samen-leven.

Ondertussen zijn we bezig met ons grote mensen leven in Groningen vorm te geven en gebeurt er even niet zo veel op deze website. Wie weet volgt er nog een nieuw avontuur of een nieuw project, dan horen jullie van ons!