Ik weet slechts een ding, dat ik niets weet. - Socrates

Contact

Post - langwerpigHoi! Zoals je waarschijnlijk al hebt ontdekt, staat deze website nog online maar zijn we niet meer actief. Wil je toch contact met ons opnemen? Kijk dan op Margit haar nieuwe website: www.bedrijfdewijsheid.nl!

 

 

2 commentaren

 1. Mina
  4 april 2016    

  Hallo Margit,

  Op dit moment krijg ik ondernemingscursus van je moeder Marjane, van haar heb ik gehoord dat jij in Afrika woont en ook over Afrikaanse stof verstand hebt. Mijn vraag is naar je toe is, kan ik bij jou stof bestellen en kan je het voor mij opsturen, het bedraag maak ik het over op je rekening.

  Vriendelijke groet,
  Mina Bahnini

  • 5 april 2016    

   Ha Mina!
   Wat leuk dat mijn moeder jou naar onze website heeft doorverwezen. Het klopt helemaal wat Marjan je verteld heeft! We zijn helemaal betoverd door de mooie Afrikaanse stoffen. Zelfs zo erg, dat we besloten hebben om op onze terugweg (in juni) langs Dar Es Salaam in Tanzania te vliegen om extra stoffen in te slaan en mee terug te nemen. Onder andere voor Cardy zijn tasjes project: kijk maar eens op http://www.chitenge.nl!
   Natuurlijk kunnen we dan ook iets voor jou meenemen. Ik zal je een mailtje sturen zodat we kunnen kijken hoe en wat!
   Liefs,
   Margit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mee doen met de Tien geboden?

Wij zijn Margit en Cardy en hebben in november 2014 besloten om voor onbepaalde tijd door Afrika te reizen. Mei 2015 zijn wij vertrokken. We hebben deze keuze gemaakt omdat we samen willen uitzoeken hoe we, bij terugkomst, ons leven willen gaan leiden.

Als je in Nederland opgroeit dan krijg je uiteraard de Nederlandse normen en waarden geleerd en is er een duidelijk verwachtingspatroon over hoe je je leven leeft. Om hier niet direct in te vervallen of misschien zelfs een andere keuze te maken, wilden we weg uit Nederland. Weg om onze gedachten op een rij te zetten en weg om andere normen, waarden en paden te leren kennen.

Op het moment van vertrek waren wij beiden zesentwintig, Margit had dat jaar haar studie Geneeskunde afgerond en ik werkte fulltime in een eetbar. Hoewel we allebei een totaal andere achtergrond/geschiedenis hebben, denken we hetzelfde over onze toekomst en vullen we die heel graag samen in.

Eenmaal terugkomen in Nederland, Groningen om precies te zijn, willen we graag onze eigen buurthuisbar starten. Een plek voor de buurt om bewust te worden van alles wat in andere landen of culturen misschien heel normaal is maar wat we in Nederland soms vergeten. Een plek waar we mensen bewust willen maken van hun gedachten over tijd, maatschappij, familie, creativiteit, filosofie en geld. En een plek waar we kunnen samen-leven.

Ondertussen zijn we bezig met ons grote mensen leven in Groningen vorm te geven en gebeurt er even niet zo veel op deze website. Wie weet volgt er nog een nieuw avontuur of een nieuw project, dan horen jullie van ons!