Ik weet slechts een ding, dat ik niets weet. - Socrates

Afrikaartjes abonnementen uitverkocht!

DSCN6677Onze reis loopt ten einde en daarmee, voor nu, ook de Afrikaartjes abonnementen.

Bij deze wil ik alle Afrikaartjes abonnees héél erg bedanken voor het meedoen met dit creatieve project. Ik heb er ontzettend van genoten. Dank!

Liefs,

Margit.

5 commentaren

 1. Joke
  4 mei 2016    

  Lieve Margit en Cardy, wij hebben genoten van jullie reisverhalen. De verhalen zal ik missen maar het zal fijn zijn jullie weer te zien. Het waren prachtige reisverslagen, waardoor wij ontdekten hoe de mensen in Afrika leven.Heel erg bedankt dat wij met jullie mochten mee reizen.

  Joke en Rob

  • 9 mei 2016    

   Lieve Joke en Rob,

   Bedankt voor de lieve woorden en de leuke mails sinds wij zijn vertrokken. Die hebben wij erg gewaardeerd en zullen wij ook missen, maar inderdaad, wij kijken er ook heel erg uit om jullie weer in het te zien.

   Tot gauw!!!

   Liefs,

   Margit

 2. Maaike Kort
  9 mei 2016    

  Hoi Margit en Cardy,

  Bedankt voor jullie verhalen en Afrikaartjes, Ik wens jullie heel veel succes met jullie buurthuisbar in Groningen!

  Maaike

  • 9 mei 2016    

   Ha Maaike,

   Heel erg bedankt! Er komt, als afsluiter, binnenkort nog een laatste Afrikaartje jouw kant op. En wie weet op een dag, vanuit Afrika, Nederland of waar dan ook, volgt er nog wel eens een tweede editie.

   Liefs!

   Margit

 3. Lauren
  10 mei 2016    

  Joepieeee jullie komen weer terug!! x lor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mee doen met de Tien geboden?

Wij zijn Margit en Cardy en hebben in november 2014 besloten om voor onbepaalde tijd door Afrika te reizen. Mei 2015 zijn wij vertrokken. We hebben deze keuze gemaakt omdat we samen willen uitzoeken hoe we, bij terugkomst, ons leven willen gaan leiden.

Als je in Nederland opgroeit dan krijg je uiteraard de Nederlandse normen en waarden geleerd en is er een duidelijk verwachtingspatroon over hoe je je leven leeft. Om hier niet direct in te vervallen of misschien zelfs een andere keuze te maken, wilden we weg uit Nederland. Weg om onze gedachten op een rij te zetten en weg om andere normen, waarden en paden te leren kennen.

Op het moment van vertrek waren wij beiden zesentwintig, Margit had dat jaar haar studie Geneeskunde afgerond en ik werkte fulltime in een eetbar. Hoewel we allebei een totaal andere achtergrond/geschiedenis hebben, denken we hetzelfde over onze toekomst en vullen we die heel graag samen in.

Eenmaal terugkomen in Nederland, Groningen om precies te zijn, willen we graag onze eigen buurthuisbar starten. Een plek voor de buurt om bewust te worden van alles wat in andere landen of culturen misschien heel normaal is maar wat we in Nederland soms vergeten. Een plek waar we mensen bewust willen maken van hun gedachten over tijd, maatschappij, familie, creativiteit, filosofie en geld. En een plek waar we kunnen samen-leven.

Ondertussen zijn we bezig met ons grote mensen leven in Groningen vorm te geven en gebeurt er even niet zo veel op deze website. Wie weet volgt er nog een nieuw avontuur of een nieuw project, dan horen jullie van ons!